Privékok

Al mogelijk vanaf 10 personen!

EEN KOK IN UW KEUKEN

Een privékok bij u thuis? Bij interesse neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op! Hierna breng ik een bezoek bij u thuis om te kijken wat u van mij kunt verwachten. Hierin heeft u de volledige vrijheid. Tijdens dit bezoek bespreken we ook wat u heel graag op het menu wil zien, wat zeker niet en eventuele allergieën. Het is voor mij ook zeker goed om even te kijken in welke keuken ik mijn kunsten kan vertonen. Ik kan in elke keuken koken, dus laat dit zeker geen barrière zijn om mij niet te contacteren.
.
De grote dag is aangebroken, ik kom bij u koken. De voorbereidingen doe ik op voorhand. Wanneer ik naar u toekom, voorzie ik nog een uur tot anderhalf uur om de afwerking van de gerechten te doen. Wilt u graag om 17u aan tafel voor de eerste gang, zal ik dus ten laatste rond 15u30 bij u zijn. U zit gezellig te tafelen, terwijl ik uw eetkamer omtover tot een sterrenrestaurant.
.
Terwijl u en uw gasten de nodige quality time hebben met lekker eten erbij, zorg ik ervoor dat de keuken op het einde van de avond volledig netjes is. U heeft niet alleen tijdens de avond geen zorgen, maar ook nadien hoeft u zelf niets meer te doen. Wat een luxe…

manier-van-werken
OOK VIA WHATSAPP!