Over Thomas Loontjens

Thomas Loontjens, privéchef bij u thuis!

WIE BEN IK?

Jarenlang ben ik al bezig met nieuwe concepten uit te denken. Ik streef ernaar om elke gast de ultieme ervaring te bezorgen op culinair gebied. Door mijn 6 jaar lange ervaring in een sterrenrestaurant kan ik perfect inschatten welke ingrediënten goed samengaan. Ik zal er steeds voor gaan om nieuwe combinaties te serveren. Bij Pure Gastronomie aan tafel staat gelijk aan ongelooflijk lekker eten, fijne service en u hoeft er zelf niets voor te doen. U en uw gasten worden echt behandeld als de royalty die ze zijn.

Koken is een passie voor mij. Al sinds ik klein was, probeer ik gasten te verwennen, toen met toastjes en drankjes – nu met culinair topgenot. Ik vind het heerlijk om mensen te zien genieten van mijn creaties.

pure gastronomie prive kok
thomas

GESCHIEDENIS

Ik ben afgestudeerd aan de Hotelschool. Hier kreeg ik grondige opleiding in de basis van het koken, productkennis, menuleer en gastheerschap. Tijdens deze opleiding ben ik gestart bij restaurant Harry’s te Maastricht als Chef de Partie. Hier werkte ik 4 jaar. Ik bouwde hier verder mijn kennis uit en was echt gebeten door het culinaire gebeuren. Daarna werkte ik voor Toine Hermsen Cuisinier (*) als Chef de Partie. Hier werkte ik gedurende 6 jaar en leerde de fijne kneepjes van het sterrenvak. Daarna koos ik ervoor om mijn kennis over te brengen als Food-specialist. Ik gaf advies aan koks en amateurkoks over ingrediënten, nieuwe menu’s, nieuwe producten… Ik haalde hier zeer veel voldoening uit. (zie workshops)
.
Verder heb ik nog bij een aantal gerenommeerde restaurants gewerkt waar ik steeds nieuwe zaken leerde. Het is ongelooflijk hoe verschillend sommige chefs werken. Ik heb hierdoor mijn eigen stijl en manier van werken ontwikkeld en vind het schitterend om deze passie met anderen te delen. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om u en uw gasten te verwennen.

OOK VIA WHATSAPP!