Keukenmanager

Uw restaurant in goede handen!

KEUKENMANAGER

Wilt u beginnen vanaf 0 of een bestaande zaak uitbreiden, maar kunt u hier wel een handje hulp bij gebruiken? Daar ben ik toe bereid! Met een frisse blik, gevoed door jarenlange ervaring bij verschillende horecagelegenheden, kijk ik graag mee naar het runnen van de keuken, van A tot Z.
Door middel van ondersteuning, praktisch advies en het delen van kennis bereiken we samen de gestelde doelen om van uw keukenteam een topteam te maken.
.

Wat kan ik als keukenmanager voor u betekenen?

Als (tijdelijk) keukenmanager analyseer en optimaliseer ik de keuken. Hoe wordt er gewerkt? Wat gaat er goed en wat kan er beter? Een goed georganiseerde keuken zorgt voor meer plezier onder de medewerkers en een hogere kwaliteit voor uw gasten. Op basis van jarenlange ervaring, ook in sterrenkeukens, weet ik precies hoe het hoort te zijn.

Voorbeelden van werkzaamheden zijn:

  • Het verbeteren van de keuken;
  • Het aanbrengen van meer structuur;
  • Het efficiënter organiseren van de keuken (rooster, werktijden etc.);
  • Het maken van efficiënte bestellijsten/stocklijsten;
  • Het analyseren & optimaliseren van de werkwijze (hygiëne, bereidingen, mise en place, etc.);
  • Het ondersteunen bij doorgroeimogelijkheden van het personeel.
keukenmanager
pure gastronomie prive kok

GESCHIEDENIS

Ik ben afgestudeerd aan de Hotelschool. Tijdens die opleiding ben ik gestart bij Harry’s te Maastricht als aankomend-Chef de Partie. Hier werkte ik 4 jaar. Hierna ben ik aan de slag gegaan bij Toine Hermsen Cuisinier* als Chef de Partie en Junior-Sous-Chef. Bij Toine Hermsen Cuisinier* heb ik 6.5 jaar gewerkt. Daarna ging ik aan de slag als food-specialist bij Sligro Maastricht en gaf advies aan koks en amateurkoks over ingrediënten, nieuwe menu’s, nieuwe producten…
.
In 2016 heb ik mijn eigen zaak opgestart: “Pure Gastronomie”. Ik werk als privé-chef aan huis en heb nu ook het freelance gedeelte sterk uitgebreid. Momenteel heb ik al een zeer fijne samenwerking met La Cuisine en Route, Restaurant Rantrée, Prix de Rome, Buitenplaats Vaeshartelt etc. Ook heb ik ruime ervaring met zowel kleine als grote partijen (denk aan Studio 21, Tefaf MECC Maastricht, Johan Cruijff ArenA etc.), dit door mijn freelance werkzaamheden bij Koninklijke Van den Boer Groep – Maison Van den Boer – O’seven en Food for hospitality.

OOK VIA WHATSAPP!