Freelance

FREELANCE DIENSTEN

Op zoek naar een freelance kok? Zit u even met de handen in het haar betreffende personeelsplanning, wil iemand van het vaste team een aantal dagen vakantie, heeft u een grote partij en kunt u wel een paar extra handen gebruiken… Neem dan contact met mij op! U kunt me inhuren per dag, week of maand – maar ook op projectbasis.
.
Mijn achtergrond kort geschetst:
.
Ik ben afgestudeerd aan de Hotelschool. Tijdens die opleiding ben ik gestart bij Harry’s te Maastricht als aankomend-Chef de Partie. Hier werkte ik 4 jaar. Hierna ben ik aan de slag gegaan bij Toine Hermsen Cuisinier* als Chef de Partie en Junior-Sous-Chef. Bij Toine Hermsen Cuisinier* heb ik 6.5 jaar gewerkt. Daarna ging ik aan de slag als food-specialist bij Sligro Maastricht en gaf advies aan koks en amateurkoks over ingrediënten, nieuwe menu’s, nieuwe producten…
.
In 2016 ben ik mijn eigen zaak opgestart: “Pure Gastronomie”. Ik werk als privé-chef aan huis en heb nu ook het freelance gedeelte sterk uitgebreid. Momenteel heb ik al een zeer fijne samenwerking met La Cuisine en Route, Restaurant Rantrée, Prix de Rome, Buitenplaats Vaeshartelt etc. Ook heb ik ruime ervaring met zowel kleine als grote partijen (denk aan Studio 21, Tefaf MECC Maastricht, Johan Cruijff ArenA etc.), dit door mijn freelance werkzaamheden bij Koninklijke Van den Boer Groep – Maison Van den Boer – O’seven en Food for hospitality.
.
Contactgegevens:
.
Telefoonnummer: 0631945333
Adres: Menuetstraat 32, 6217EN Maastricht
Beschikbare dagen: in overleg. Als ik nog beschikbaar ben, kan ik zeer last minute opgeroepen worden.
.
Bel, app of mail me zeker even op om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

chef-thomas
OOK VIA WHATSAPP!