Contact

Geprikkeld en wenst u nog meer informatie?

CONTACT

Jarenlang ben ik al bezig met nieuwe concepten uit te denken. Ik streef ernaar om elke gast de ultieme ervaring te bezorgen op culinair gebied. Door mijn 6 jaar lange ervaring in een sterrenrestaurant kan ik perfect inschatten welke ingrediënten goed samengaan. Ik zal er steeds voor gaan om nieuwe combinaties te serveren. Pure Gastronomie staat gelijk aan ongelooflijk lekker eten, fijne service en u hoeft er zelf niets voor te doen. Koken is een passie voor mij. Ik vind het heerlijk om mensen te zien genieten van mijn creaties. Op zoek naar een freelance kok? Ook dat kan!

NEEM GEHEEL VRIJBLIJVEND CONTACT OP!

PURE GASTRONOMIE (KVK 66635918)
LANGEWEIDESTRAAT 84
3631 UIKHOVEN (MAASMECHELEN, BE)
.
BEL +31631945333 OF MAIL
 INFO@PUREGASTRONOMIE.COM

pure gastronomie prive kok
pure gastronomie prive kok

KORT CV

Ik ben afgestudeerd aan de Hotelschool. Tijdens die opleiding ben ik gestart bij Harry’s te Maastricht als aankomend-Chef de Partie. Hier werkte ik 4 jaar. Hierna ben ik aan de slag gegaan bij Toine Hermsen Cuisinier* als Chef de Partie en Junior-Sous-Chef. Bij Toine Hermsen Cuisinier* heb ik 6.5 jaar gewerkt. Daarna ging ik aan de slag als food-specialist bij Sligro Maastricht en gaf advies aan koks en amateurkoks over ingrediënten, nieuwe menu’s, nieuwe producten…
.
In 2016 heb ik mijn eigen zaak opgestart: “Pure Gastronomie”. Ik werk als privé-chef aan huis en als freelancer. Ook heb ik ruime ervaring met zowel kleine als grote partijen (denk aan Studio 21, Tefaf MECC Maastricht, Johan Cruijff ArenA etc.), dit door mijn freelance werkzaamheden bij Koninklijke Van den Boer Groep – Maison Van den Boer – O’seven en Food for hospitality.

OOK VIA WHATSAPP!